center

Monday, February 21, 2011

Rindunya......

Hari ni merupakan hari ke-4 Akim takde kat rumah...Akim sekarang kat umah atok n nenek kat parit bagan..Hari sabtu aritu atok n nenek ambik dia...Saje je rindu kat cucunya..Memang biasa macam tu..Kebetulan plak harini Akim ada appointment kat klinik desa kat kg...So, nenek dia lah yang menghantarnya...Akim guna klinik tu dari baby dulu...Saje je malas nak tukar, lagipun bukan jauh sangat..
Mungkin esok baru ambil Akim balik..Sebab esok je yang papa tak busy..So, mama kenalah sabar lagi 1 hari..Esok baru dapat main2 ngan Akim...Mama betul2 rindukan Akim...Rasa sunyi sangat bila Akim xde..Asyik teringat perangai dia yang semakin nakal tu..






Ni lah dia wajah2 yang mama sentiasa rindu n yang mama sayang setiap masa...Tanpa mereka hidup mama akan sunyi n kosong...Mereka adalah kekuatan untuk mama...

Wednesday, February 16, 2011

Xde Mood Nak Update Blog

entah knp erk sejak2 ni malas nyer nak update blog...nak buat keje pun rasa malas jer...hai ni kuatkan jgk nak tulis sesuatu kat blog ni...sebenarnya byk benda nak dicurahkan kat blog ni...tp tunggu mood dtg br bleh mencoret kat blog ni erk...