center

Tuesday, June 28, 2011

Kuih Raya

Sempena dengan hari raya yang akan menjelang tiba ni, aku nak mempromosikan kuih raya..
Mmang setiap tahun aku jual kuih..Mak aku yang buat...mcm2 jenis kuih ada..Tp sekarang gambar belum ada, cuma nak inform je pada kengkawan semua..
Petang ni baru nak balik kampung untuk ambik sample kuih semua...Dah ramai jugak yang mintak ni..
Lepas ni aku upload plak jenis2 kuih n Gambar dia sekali..

Monday, June 13, 2011

Hati Tak Tenang Jiwa Tak Tenteram

Hari ni mood aku xberapa baik.. Hati aku xtenang... Asyik teringat anak kat rumah..
Kenapa aku macam ni erk... Entahlah.. Hanya tuhan je yang tahu apa yang aku rasai sekarang ni...
Apa yang aku buat serba tak kena.. Fikiran aku hanya pada anak aku...
Ah kusutnya kepala aku... Ya ALLAH Ya TUHANku berilah ketenangan dalam diri dan jiwa hambamu ini..
AMIN....

Sunday, June 5, 2011

HP ku rosak sudah.....

Sedihnya...HP ku rosak sudah...Semalam masuk air terus je rosak...Langsung xbleh ON...Belum 1 tahun pakai HP tu dah rosak plak...Dah la dalam tu banyak gambar2 kenangan sepanjang cuti hari sabtu dan ahad lepas...Xtau la nak repair or beli lain...Macammanalah bleh xperasan yang air tumpah dalam handbag...
Masa tu on the way balik dari sepang, singgah kat Seremban untuk makan n sembahyang...Kat sana beli air 100plus..masa makan minum xabis jadinya nak bw dalam kete takut Akim nampak n dia nak, so simpanlah dalam handbag..Tiba kat parkir kereta buka handbag nak kuarkan kunci kete..Tengok barang2 dalam bag dah berenang2 termasuklah HP ku...Rasa macam nak menangis je masa tu..Dah tu apalagi kena lah membebel dengan suamiku yang tercinta...Sampai ke rumah xabis2 dia membebel..

Dah tu apa nak buat, benda dah nak jadi....Memang ler Hp tu bukan mahal sangat, tapi rasa terkilan sebab baru beberapa bulan pakai..Kalo dah bertahun tu xdelah rasa terkilan sangat...Oklah, ingat hari ni nak update cerita masa majlis perkahwinan sepupu aku kat Bagan Lalang..Banyak dah gambar ambik..Gambar gelagat Akim berkaraoke...Tapi sekarang semua tinggal kenangan..Tengoklah balik nanti kalo Hp dah bleh ON esok baru update cerita tu...Xbest kalo cerita je tapi gambar xde kan..