center

Tuesday, August 7, 2012

Happy Aniversary 4!!

Hari ni 08-08-12 adalah hari ulangtahun perkahwinan saya yang ke-4.. 
Alhamdulillah kami dikurniakan seorang cahaya mata yang akan menjangkau umur 3 tahun pada 28-10-12.
kami diijabkabulkan pada 08-08-08.

Happy aniversary mama ucapkan untuk papa. Terima kasih atas kasih sayang yang papa berikan selama ni. di harap perkahwinan kita ni akan kekal hingga akhir hayat.

Xsangka masa berlaku begitu cepat, dah 4 tahun kami bersama.. Segala kesusahan dan kesenangan kita telah tempuh bersama.. Di harap hubungan ni diberkati dan diredhai oleh Nya.
Tak tau nak celeberate kat ne.. Yelah bulan2 pose ni kan..
Xpelah makan kat umah je pun xpe yang penting mama n papa mengingati hari yang bersejarah ini.

Rasa macam xpercaya plak dah 4tahun kahwin.. Hehehe.. Apapun terima kasih pada papa atas segalanya..
Mama n Akim cukup bahagia bersama dengan papa.. Papa terlalu baik n sempurna bagi mama.

Okey layan gambar kahwin bawah ni yer:-

ni gambar masa batalkan air sembahyang. Petang hari jumaat 08-08-08.

Ni plak masa bersanding kat umah mama. Hari ahad 10-08-08.

Ni plak gambar masa majlis kat umah papa. Hari sabtu 16-08-08.

Ni gambar masa kitaorang gi cameron haritu. Kalo xsilap awal tahun ni masa Chinese New Year. Next year papa request nak gi sana lagi.. Sebab papa kata haritu pegi xpuas.

Oklah.. Itu je gambar nya pun.. Next year kalo ada umur kita bleh masuk gambar lain lagi.