center

Sunday, October 28, 2012

Happy Birthday Luqman Hakimi !!! 3 Years

Entry ni patut buat semalam.. Tapi semalam sangat lah malas nak buka blog. 
Happy Birthday to anak bujang mama.. Dah 3 tahun dah umur dia yer.. Semalam xsambut sebab masing2 sibuk.. Tapi hari jumaat malam sabtu tu kitaorang dah sambut kat umah atok n nenek..

Gambar dalam kamera tapi kamera xbw harini.. si gmbr kita masuk esok je lah yer..
Sambut ala kadar jer. Sebab birthday party yang sebenar kitaorang plan buat kat 7/11/12 ni.. 
Kitaorang kali ni xbuat kat rumah pun.. Memandang Akim dah sekolah so kitaorang decide nak buat kat sekolah dialah..

So, bincang ngan cikgu-cikgu dia semua.. Cikgu besar cakap buat kat 7/11 ni sebab kebetulan minggu tu budak-budak semua dah habis periksa.. 
Xpelah walaupun lambat tapi mama n papa still buat jugak..
Kat umah atok n nenek haritu cuma potong kek jer.. Buat makan-makan sikit..

X panggil orang ramai pun.. Cuma ahli keluarga jer.. Kebetulan adik beradik aku semua balik.. 
Tu yang terus sambut sekali.. Patutnya semalam buat kat umah mertua plak.. Tapi disebabkan ada orang buat buat kenduri, mak mertua aku plak orang kuat.. Xpelah kita mengalah jer.. 
Tapi kesian jugak kat anak bujang aku tu, harijadi dia semalam xbuat apapun.. Kalo kat umah sendiri bleh jugak mama masak2 bagi jiran-jiran semua..

Xpelah.. Nanti minggu depan kita buat yer birthday party tu..
Apapun mama nak ucapkan Selamat Hari Lahir untuk anak mama..
Mama sayang kamu sangat-sangat nak.. Mama doakan kamu jadi anak yang soleh..
Murah rezeki n moga panjang umur.. 

No comments:

Post a Comment