center

Tuesday, October 30, 2012

Kek Smurf

Semalam petang papa belikan dak kecik ni kek gambar kartun.. Kartun smurf..
Beli kecik jer untuk dia sorang.. Happy gak dak kecik ni dapat kek.. Tapi masih jugak cakap, ' mama kan akim cakap nak kek upin ipin '..

Aduhai, yelah nak nanti mama belikan erk.. Mama gi tempah untuk majlis akim kat sekolah minggu depan yer.. Sebenarnya kek yang sambut kat umah mak aku tu aku tempahkan upin ipin, tapi edible image upin ipin dah habis tu yang dia gantikan dengan angry bird..
Dia still happy tapi tetap nak jugak kek upin ipin..
So mama n papa decide nak order untuk next week jer.. Nak bagi dia puas hati..


 Nampak kan muka happy dia. Yelah balik jer dari taska papa bagi kek plak.. Uh, bukan main teruja lagi dia.. Dia suka tengok gambar-gambar kartun tu.. senyum jer memanjang..
Tengok rambut dia dah panjang sangat.. Last potong sehari sebelum raya.. Budak kecik ni memang susah sikit nak potong rambut.. Bila di tanya asik lah esok jer jawapan dia..

Ni la kek smurf tu.. Comel jer.. Kecik jer kek ni.. Macam cup cake jer saiz dia.. Harga pun murah jer dalam RM4 jer.. Papa beli kat kedai kek Fung Seng..
Kek untuk minggu depan belum tempah lagi.. Tengoklah kalo rajin petang ni gi tempah.



No comments:

Post a Comment