center

Friday, October 5, 2012

Salam Jumaat!!!

Sekejap jer kan dah hari jumaat. Hari sabtu ahad lagi sekejap..
Petang ni balik keje nak gi JB.. Esok sepupu sebelah abah aku nak bertunang..
Tapi papa tak pergi.. Papa keje esok.. So gi ngan atok n nenek.. Akim pun mesti lah ada erk..

Xtau gerak kul baper.. Pagi tadi call nenek dia kata tunggu adik aku sampai baru gerak amik aku n terus jalan masuk highway pagoh.
So untuk malam ni kitaorang tido umah kakak aku kat Senai.

Kiranya kitaorang pergi berenam lah. Adik aku n husband dia, atok n nenek, aku n akim.
Pergi xlama pun.. Esok lepas majlis habis kitaorang terus balik.
Aku of course lah balik umah mak aku sebab memang aku tumpang kete diaorang..
Nanti tunggu papa amik hari ahad. 

No comments:

Post a Comment